telefon:  773 222 996 E-mail:  info@zdravemisto.cz

shutterstock_114828178

Domácí hranolky z tuřínu

Na nízko sacharidové dietě není vhodné jíst brambory kvůli škrobům. Pokud chcete hranolky jako přílohu, jsou výborné z tuřínu. Tuřín má podobné vlastnosti jako brambora, ale neobsahuje tolik škrobu. Jednoduché a dobré!

Co potřebujeme:
  • Tuřín
  • Sůl
  • Olivový olej
  • Bylinky
Jak na to:
  • Tuřín nakrájíme na tenké plátky ve tvaru hranolků
  • Plech vyložíme pečícím papírem a rozehřejeme troubu
  • Hranolky dáme na plech a pokapeme olivovým olejem, osolíme a dochutíme bylinkami
  • Necháme péct 45minut.

 

Leave your comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *