telefon:  773 222 996 E-mail:  info@zdravemisto.cz

1-homemade-mayo-giant

Domácí majonéza

U domácí majonézy je výhoda v tom, že neobsahuje žádné cukry a přidané chemické stabilizátory. Musí se spotřebovat daleko rychleji, ale není potřeba ji dělat v přehnaném množství. Pro domácí majonézu vybereme pokud možno vajíčka z domácího/farmářského chovu. Opět jednoduše a zdravě!

Co potřebujeme:
  • Dvě vejce
  • Sůl
  • Olivový olej
  • Jablečný ocet

 

Jak na to:
  • Oddělíme žloutky a ty rozmixujeme nohou z mixéru
  • Postupně přidáváme olivový olej po kapkách dokud není majonéza v potřebné konzistenci
  • Lehce přikapeme jablečným octem
  • Přidáme sůl

 

 

Leave your comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *